Alle hvalpe er rejst undtagen Kalle, han rejser på fredag.

Det har været forrygende med 3 kuld sådan lidt forskudt af hinanden. Syntes der har været lidt at se til denne gang, fordi vi har været nødt til at familiesammenføre sådan efterhånden som de enkelte kuld blev klar til det.

Vi har haft mange besøgende. Talt rigtig meget om sheltier, hvalpe, mad, opdragelse og meget andet.

Vi har været heldige at alle har fået gode hjem hos fantastiske familier i alle aldre. Nogle har haft sheltier før, andre er helt nybegyndere med racen. Denne gang er alderspræsidenten 89 år smiley og sikke en fornøjelse at sende en hvalp til en aktiv pensionist.

MEN vigtigst af alt, så har vi sendt nogle dejlige aktive hvalpe videre ud i livet, så godt rustede som vi nu kan gøre dem, til deres nye tilværelser.

Vi ønsker hver og en rigtig god vind og vi glæder os til at høre nyt fra jer og måske få mulighed for at se jer igen på et tidspunkt.

smiley