Idag puttede vi Havana smiley

I sidste uge blev hun hjertescannet og fik diagnosen Fallot Triade, en medfødt hjertefejl som ikke er arvelig for sheltierne, men som er så alvorlig at man ikke kan overleve den.

Det gik hurtigt ned ad bakke fra i torsdags, og fra næsten ingen symptomer at have, blev hun stakåndet og lidt blå i mundens slimhinde, så idag blev dagen hvor vi sagde kærligt farvel. Vi tilskriver den hurtige udvikling et hjerte, der formodentlig var ved at være træt. Højre hjertehalvdel var meget forstørret…….deraf problemer med at få ilt rundt i kroppen.

Vores dyrlæge kom herhjem og fra hun fik sprøjten og til hun sov ind gik der ganske kort tid, og hun nåede aldrig at opdage hvad der skulle ske. Hun sov ind i mine arme og ligger nu begravet sammen med vores andre hunde ude i haven.
Tror ikke på sjælevandring, men lige i dette tilfælde håber jeg, hun nu løber stærkt og frit i hundehimlen smiley

Havana har sat sig spor og vi vil mindes hende med glæde, for selvom det er sørgeligt med så kort et liv, så har hendes tid her været fuld af glæde, leg og masser af gode oplevelser. Havana var en helt igennem kærlig, sød og legesyg tøs, og hun har været en fantastisk legetante for hvalpene og en god ven for Falke.

Herunder det seneste billede af hende taget for et par dage siden: