I den forgangne weekend var der udstilling i Roskilde, begge dage og for alle racer begge dage.

Havde tilmeldt Chili og Quinnie til lørdag og de to tøser igen søndag plus baby Falke.

Vi havde hyggeligt besøg af Emma fra Vejen, som havde sin fine champion han Stanley med, som også skulle udstilles.

Lørdag regnede det indimellem og vi var lidt spændte på om vi klarede at komme igennem udstillingen uden at blive alt for våde, men det gik så nogenlunde.

Dommer var Knut Sigurd Wilberg, nordmand bosiddende i England.

Chili fik følgende kritik:
“Tispe af meget god type, hoved kunne have mere parallelle linjer, noget tunge ører, ganske bra krop for alderen, men falder for meget på fronten under bevægelser. Bevæger sig bra.”

Det fik hun Very Good for og blev bedste juniortæve.

Quinnie fik denne kritik:

“Tispe af god type, bra hoved, ønsker mere manke højde, ganske god krop, bra bagpart, en anelse lang i lænden, bra bevægelser.”

Det rakte til Excellent og 4. bedste tæve i åben klasse.

Vi sluttede dagen af med at assistere Lotta fra Sverige, fordi hun både havde dagens bedste Hvalp og Veteran, og det gav lidt logistiske problemer i forhold til at nå at fremvise begge i Store Ring. Og så kom regnen for fulde gardiner, det var som at åbne for bruseren. Så vi blev lidt våde og det gjorde Lotta også. Men hun fik da kæmpet sig igennem regnen til en placering med sin veteran han som den 4. bedste (BIG4).

Søndag var vi så på igen, og denne gang først med Falke, som Emma udstillede så fint for mig.

Dommer var Lilja Dora Halldorsdottir fra Island.

Falke fik denne kritik:

“5 months old baby male, masculine, good substance for age, head needs to develop flatter scull, good ears and eyes, better angulated rear than front, good bones for size, long tail, moves freely, excellent temperament.”

Han fik Særdeles Lovende og jeg må sige jeg blev glad for at se ham gå rundt i ringen med Emma. Han havde en meget glad viftende hale hele vejen rundt og han stod fint på bordet og virkede i det hele taget ret uimponeret af al virakken. Seje Falke, som også på et tidspunkt lagde sig pladask i græsset for en lille lur inden han skulle på.

Så blev det Chilis tur:
“10 months, feminin and elegant bitch og excellent breed type, good size and proportions, feminin head and expression, couldd have a bit stronger muzzle, scissor bite, dark almond eyes good ears, good length of neck and lay of shoulder, correct toppling, straight upper arm, moderat angulation rear, would like her to develop more bone and depth of chest, good spring of ribs, needs to settle down in movements, a bit loose in front, but she has a balanced site gait, excellent coat for age.”

Excellent, vinder af juniorklassen og kvalificeret til Crufts 2018.

Og til slut var det så Quinnies tur:

“6 years, feminin, good size and proportions, feminin head and expression, lovely wedge shaped head with parallel planes, good ears and eyes, could use more under jaw, scissor bite, sufficient neck, open front angulation, good rear angulation, correct toppling, flat feet, free movements with good rear drive, a bit high stepping in front, lovely blue color, well coated, excellent temperament.”

Og for det fik hun Excellent og blev 4. vinder af åben klasse.

Vi var i megahård konkurrence med svenskerne, og de løb med det meste begge dage.

Vi har haft et par hårde dage, meget hyggelige, men det tærer på kræfterne at være afsted to dage i træk.

Der kom heldigvis flere elverlamser forbi og hilste på, det er vi altid glade for.

Kaj og Sille prøvede kræfter med Lydighed i Championklassen begge dage.

Amanda/Anita og Osseau var forbi om søndagen. De tog lige en tre i en dag hvis man kan sige det sådan, Osseau var oppe i rally i Championklassen, og til to konkurrencer med dans involveret…..HTM2 og Freestyle1

Tillykke til jer også, ved der var lidt blandede resultater men skidt pyt med det, i er så seje.