3,5 uger er Sally og Crosby’s hvalpe blevet. De har fået meget mere plads og er flyttet ind i spisestuen. Alle 4 var på vej ud over hvalpekassens kant, og så var det tid til at de kan få lov at udforske den store verden noget mere. De vandrer nu rundt på nogenlunde sikre ben og de har fået masser af legetøj og de første besøgende har været her.

Sally er ikke helt tilfreds med at der kommer besøg endnu, men det må hun se at få lært. Hun gøede af en af de besøgende, så barnet blev helt forskrækket, men det er jo en balance med de gode moderinstinkter, for hun skal jo også passe på de små…..

Igår testede vi lige om hun vil lade Falke og Havana hilse på de små, og det ville hun ikke, de fik lige vist et gebis og så futtede de pænt ned i den anden ende af stuen. Så ved vi hvad vi skal arbejde med og familiesammenføringen kan nu begynde i det små.

De fire tøser fik det første måltid serveret af mig igår, og det blev spist til sidste krumme.

Så ja tiden suser afsted og alt går som det skal.

De har fået navne: Elverlamshuset’s Indy, og Izzi til de to tric. og Irma og India til de to zoble.

Lidt friske billeder taget idag: