Og den første fødsel nærmer sig. Om 10 dage cirka, nedkommer Sally med hendes og Crosbys hvalpe. Vi har store forventninger, for hun er pænt tyk og vi kan da kun få søde, kønne og absolut bedårende hvalpe med de forældre.

I går blev Felix hentet. Han kommer fremover til at blive kaldt Frodo, og det har vi da også kaldt ham de sidste mange uger. Han blev her lidt længere pga Rabiesvaccine som er krævet for at rejse til Tyskland. Lige nu befinder han sig i en campingvogn i nabolaget sammen med sin nye familie, som også inkluderer to voksne blå sheltier. Og idag fik jeg et billede af ham og hans to nye venner, siddende i bilen på træningstur. De øver nemlig flittigt, inden de imorgen skal ud på en lang tur hjemad smiley

Vi ønsker god vind til Frodo, han er en glad, charmerende, tryg og klog dreng, og vi savner ham allerede. Det er lidt svært at sende hvalpe videre ud i livet når de er her så længe……..men det er jo vilkårene, hvis man vil glæde nogen udenfor Danmark med en skøn elverlamshvalp. Men vi overvejer nøje hver gang vi bliver spurgt, om vi har tiden og kræfterne til at beholde dem her til de er 15 uger. For det forpligter og kræver både hvalpetræning på hold og masser af socialisering, træne bilkørsel og lære at gå i snor.

Vi har stadig Gurli her og hun rejser til Norge om et par uger. Hun kommer med til hvalpetræning sammen med Falke, som jo skal blive her hos os.

Og hvad laver vi ellers lige for tiden. Jo jeg var jo på schweisskursus i Lørdags og det har inspireret mig så meget, at jeg har fået købt et par færtsko, tigget mig til nogle dyreben med klove på og fået fat i noget blod og et par sprøjteflasker. OG ja nu går Didi og jeg Schweissspor og hun er altså dygtig den lille pige. Vi startede på marken her udenfor, og hun gik fint et spor på 100 m med et 90 graders knæk hvor jeg slæbte et spor efter mig.

Så øgede vi sværhedsgraden lidt og brugte færtsko og blod ude i pløjemarken, det klarede hun også. Idag ændrede vi så terræn og tog i skoven, hvor jeg havde lagt et spor på ca. 150 m ialt med to 90 graders knæk og igen med færtsko og blod. Det klarede hun også……., og var rigtig god til at finde slutstedet, selvom jeg mistede orienteringen for en kort stund. Hun er ikke vild med at kaste sig over de ben der ligger på slutstedet, men hun markerer dem og tager godbidderne og jeg roser hende helt til skyerne.

Nu har vi meldt os til en schweissprøve d. 23/4 i Terrierklubben og håber på at få en plads, for nu er vi gået i træningslejr smiley

Tøsen elsker det og hun fik belønning med boldkast og en lang travetur i skoven bagefter og nu ligger hun brak på sofaen. Og jeg er helt vild i varmen, det er altså ret sjovt at gå spor.