Må nok indrømme vi har haft lidt at se til i den seneste tid. Vi har et par hvalpe på længere ophold end vi normalt plejer fordi de skal rejse til udlandet. Det går ganske fint med at have dem her, men det kræver lidt ekstra på “socialiseringskontoen”.

Har været afsted til hvalpetræning et par gange nu, og senest i lørdags hvor Gurli og Felix (Frodo) var med. Det gik da helt godt og vi fik selskab af Frankie også, som nu hedder Oskar.

På lørdag tager jeg til udstilling på Fyn og næste lørdag er der et længe ventet sporkursus med Didi, så hvalpeholdet skulker vi fra to gange og så er det lige ved at Frodo bliver hentet. Vi må så ud at vandre og køre lidt mere i bil. Bilkørsel var et problem for Frodo og Frankie, men nu har vi kørt et par gange hvor de bare lagde sig og slappede af, så der er fremskridt at spore. Gurli er bedøvende ligeglad med at køre bil og det samme er Havana.

Og så har vi haft besøg til både Fiona og til Ursula, som begge skal pensioneres. Ursula er allerede rejst til Kalundborg, hvor hun bor sammen med en sød tæve på 7 år. Foreløbige meldinger er godesmiley
På lørdag rejser Fiona så hjemmefra. Hun skal til Galten og bo sammen med en sheltiepige ved navn Nellie på 16 mdr. Jeg tager hende med til Nr. Aaby og så bliver hun hentet der af hendes søde nye ejere.
Puhhaaaaa det er lidt hårdt at pensionere vores hunde, men vi ved de får det rigtig godt og vil blive forkælede med en masse opmærksomhed og mange gåture. Begge familier er campister, så der venter mange gode oplevelser for dem begge smiley

Indimellem har der været børnebørn til pasning pga sygdom og hundene er ellevilde når børnene kommer. Vi har også haft besøg af en skøn Golden Retriever hvalp på 12 uger, Balder hedder han og han er en lille bulderbasse.