Idag kørte lynet til Fredericia. Startede kl 545 og var fremme godt 8 med Chili, Crosby og Quinnie. Havde forhåbninger om et hyggeligt show, med rimelige resultater.
Chili er utrænet i ringen men super socialiseret til alle hunde, og det gik over al forventning med hende. Hun var glad og afslappet og klarede det hele så fint. lidt utålmodig i ringen, men helt OK taget i betragtning at det var første store show.

Hun blev 2. vinder af hvalpeklassen med Særdeles Lovende og denne fine kritik:

“Very good all over, feminin, good head and expression, good neck, need more fore chest, good body for age, nice topline, slightly falling in croup, very good angulated, good coat and feet, needs more practice and slightly more stability in movement.”

Så var det Crosbys tur i åben klasse. Han fik Excellent og blev 3. vinder af åben klasse. Der blev ikke givet nogen CK’er i den klasse, lidt overraskende.

Kritikken lød således:

“Good all over, masculine, very good head and expression, good ears, good neck, need a bit more fore chest, good body and topline, slightly straight in shoulder, good coat, bone and feet, moves well.”

Og til slut var det så Quinnies tur i Åben klasse. Hun fik meget overraskende et blåt bånd, eller rettere et stykke der blev holdt op for præmiebåndene er afskaffet.
Så vi vandrede ud igen og sagde tak for idag. Hun fik denne kritik:

“Good all over, very good head and expression, good eyes nd ears, good neck and fore chest, a bit straight in shoulder, good body, slightly long in loin, god toppling, very good angulated in rear, could have better coat, good bone and feet, tail spoils outline in moving, good length of steps, tight coming and going.”

Det er langt at køre for en udstilling, og man kan jo spørge sig selv hvorfor man bliver ved med at suse afsted, men det går lidt i blodet på en tror jeg og der kommer nok lige pludselig den dag hvor dommeren ser det samme i hundene som vi gør. Quinnie har vundet et cert. og idag var hun ude af pels, fuldstændig korrekt set af dommeren. Men ligefrem et blåt bånd….. Nåh men skidt pyt, vi overlever og kommer stærkt igen.

På den positive side, var jeg meget glad for at opleve Chili idag. Super sød og meget interesseret i alle hunde og mennesker.

Og så fik jeg lige købt mig en udstillingsvogn, som har stået på ønskelisten længe