Uha hvor tiden drøner afsted. Vi har haft flere besøgende og hvalpestatus idag er, at der er en ledig tricolour han fra F4-kuldet (Falke eller Frankie).

Alt går planmæssigt med hvalpene. Lige nu er vi ved at føre dem sammen alle 3 kuld, lidt ad gangen. Gurli kommer jævnligt på besøg i begge “lejre” og hun er nu permanent flyttet i spisestuen med sin mor. Hun skal helst have mange gode oplevelser med sine “søskende”, for et enebarn skal have samme gode socialisering som de andre hvalpe her i huset. Og jeg må sige hun er blevet meget mobil. idag har hun været sammen med flere af F’erne, og hun ser hverken til højre eller venstre men møver derudaf på opdagelse i fin stil.

et lille skud af hende:


F’erne er frække og pænt fremme i skoene. Der er liv og glade dage og de går virkelig på med krum hals for at opleve mest muligt. Åbnes døren ud er de straks klar til en tur i gården, og græsset har de også været ude på flere gange. Vejret driller lidt, men de klarer nemt 5 til 10 minutter udenfor, og så ind i varmen igen.
Der spises pænt igennem, både råt kød og opblødt tørfoder.

Og så har vi haft besøg fra Tyskland; Felix får en fremtid i Lübbecke sammen med to andre sheltier. Det betyder han skal blive her til han er 15 uger fordi der kræves rabiesvaccine for at få lov at rejse ind i Tyskland for en lille hund.
Filurs fremtid er også på plads, og vi mangler således at finde et godt nyt hjem til enten Falke eller Frankie, for vi beholder den ene af de to om alt går vel……

Lidt friske billeder af drengene:Og så skal vi jo ikke glemme de 4 H’er. De har det som blommen i et æg godt passet af Fiona og af os. De bor i soveværelset, men har åben hvalpegård og bevæger sig nu ret så sikkert rundt over det hele. Basen er i soveværelset et par dage endnu, så flytter de ind i fællesskabet i stuen. Soveværelset ligger jo så de kan gå rundt i hele huset, og de smutter da også på langfart af og til, så vi flytter dem snart så Kurt og jeg kan få nattero igensmiley Vi har haft besøg til dem alle 4 og de er som bekendt afsat til gode hjem alle zu sammen…..

Nye billeder kommer her: