Fredag aften begyndte Didi at ligne en der snart ville føde. Hvalpekassens dyne blev roteret rundt det meste af natten til lørdag, hun kastede op og viste i sin adfærd at der nok snart ville ske noget.

Og det fortsatte lørdag, så vi aflyste de billetter vi havde til et show i Kbh lørdag aften sammen med gode venner, men en hvalpefødsel kan man jo ikke time!

Og godt vi ikke tog afsted, for Didi blev mere og mere insisterende på at holde i pote og hun havde ikke klaret fødslen alene. Veerne var ikke særlig lange og intensive, så den hvalp der efterhånden dukkede op i fødselskanalen, ja den blev hvor den nu var. Så vi måtte hjælpe med lidt ekstra kalk og en gåtur, og det satte så meget skub i tingene, at den første hvalpe blev født kl 2235. I løbet af de næste 50 minutter kom så yderligere 3 hvalpe, let og elegant da der først var gået “hul på bylden”.
De 4 vejede fra 202 til 248g, altså fine store hvalpe.

Der har været fuldstændig nattero og alle 4 hanner har taget på. Så Didi får karakteren UG med kryds og slange for sin pasning af de små, og ja hun ligner sin mor Sofie på dette område. Gode oprindelige instinkter der nedarves fra mor til dattersmiley

Herunder en fosterblære, hvalp på vej……..