Nu er vi da ved at være noget så hvalpeskruk her i huset. Om godt og vel 2 uger føder Didi, og vi glæder os.

Hun er pænt tyk og hviler meget. Selvom hun stadig er frisk på gåture og lidt spas, så er hun begyndt at trække sig lidt når Chilihvalpen laver fis og ballade. Og søde Chili forstår det ikke rigtig og fedter godt og grundigt for Didi, åhh kom nu og leg prøver hun at få sagt på hundesprog, men nej.

Så idag tog jeg Chili med på en lille tur helt alene, og hun gav den gas og legede for fuld udblæsning med mig. Det må vi så gøre når tante Didi ikke gider……..herunder lidt video af Chili:

Og ja der har været lidt stille her fra vores kant i nogle uger. Jeg blev opereret d. 28/10 og har holdt lidt lav profil mht hundeaktiviteter. Men nu er vi snart på banen igen, jeg er næsten helt frisk og tilbage på sporet. Og vi ser frem til nye hvalpe snartsmiley