Der har været fuld fart over feltet for flere elverlamser i w.e. Først har der været agility sjællandsmesterskab i DCH Jyderup lørdag, og søndag agility i Nykøbing Rørvig DCH. Så har der været DM i Rally på Bornholm i Lørdags i DKK regi og søndag var der dogdancing og Færdighedsprøver i Kbh også i DKK regi. Og Elverlamserne var med alle stederne smiley

Tina og Woody gjorde sig flot bemærkede på agilitybanerne, her er hvad Tina selv har skrevet om dagene (PS Tina løber med Inges hund Karma også):

Lørdag til sjællandsmesterskabet i agility, hvor Woody og jeg blev mestre for små hunde. Søndag tog vi til Nykøbing rørvig, her høstede Woody 4 første pladser ud af 4 løb. Min låne pige karma var jeg til mit 2. Stævne med, vi fandt bedre melodien og sørme om ik det blev til et fejlfrit spring 2 løb og vores første pind, og et fejlfrit agility åben løb med en DM udtagelse og en samlet 2. Plads. Så 6 præmieringer ud af 8 løb, det er sgu da meget godt


Karin og hendes 3 “turbohunde” Mischa, Rinja og Bluei deltog i agility hele w.e.
Mischa blev nummer 3 i Ag 1 lørdag og Rinja blev nummer 2 i Ag 1.

Victoria, Sandra og Miley løb også agility begge dage. Lørdag har Victoria skrevet om her:

Jeg vandt to 1 pladser en 2 plads og en 3 plads og i Sjællands mesterskabet vandt jeg en 3 plads og 1 pind det var med Miley for Min søster kunne ikke komme og med sandra blev jeg disket i to løb og to hvor jeg ikke helt ved resultatet

Og søndag vandt Victoria og Sandra denne flotte pokal for en 2. plads.

i Weekenden deltog Julie og Peerie i agility i Varde. Og det gik ganske godt idet de søndag blev nr. 2 i spring åben klasse ud af 23 deltagende ekvipager, hvoraf de 12 kom fejlfrit igennem banen. Der blev altså igen løbet stærkt af den lille hurtigløber Peerie, til stor glæde for Julie. Peerie har haft en periode med nedsat fart, men nu er hun altså klar igen smiley

Christine og Lassie var med til DM i Rally og her er hvad Christine selv har skrevet:

Lassie og jeg var i går til DM i rally O øvet klasse.????? Vi gik desværre ikke videre til finalen, ???? men blev nr. 16 Samme placering som vi var udtaget på ??Vi ville selvfølgelig gerne lige have været over ti grænsen. Men her er alle gode og der er ikke meget plads til fejl. Vi havde en rigtig dejlig dag, med masser og masser af meget dygtige hunde og fører at kigge på. Næste år er det på Fyn d. 5 august.

Amanda og Osseau har været til DM på Bornholm, her er hvad Amanda har skrevet om oplevelsen:

Osseau og jeg blev nr. 10 til dette års DM i Rally Champion Klassen! Jeg er meget tilfreds, vi fik 82 point i første runde, fordi føreren skal øve sig i at gå på lige linje og mister 10 point på et skift foran! Men men men, vi gik videre til finalen for første gang til DM! I anden runde var både Osseau og jeg trætte, så der blev vi IB’et, men vi havde det sjovt, og det er det der tæller!

Anette og Cindy og Vicky var til Færdighedsprøve, her er hvad Anette skrev på fb:

Idag har vi haft vores debut til færdighedsprøve 1. Cindy fik 3,7 og bestod. Vicky fik 2,8 – så hun bestod ikke, men med 3 gange 4 så synes jeg hun klarede det flot.

Et stort og hjerteligt tillykke til alle der har været til konkurrencer i w.e.smileysmileysmileysmiley Vi er meget stolte af jeres præstationer.

Jeg nåede at besøge DCH Nykøbing Rørvig igår i en 3 timer. Hyggeligt og dejligt sted med mange af vores hunde til stede. Sille og Kaj var der og løb et fint løb, tror Sille blev nummer 1 og vandt en pind, men jeg mangler at få den bekræftet af Kaj. Jeg havde Chili og Camilo (Duane) med, så vi fik snakket med mange. Små hvalpe er lige som trækplaster og især Victoria og hendes søster og en veninde var helt skudt i de små, som iøvrigt klarede al virakken ganske flot, også regnvejr og tordenskrald.
Her et par billeder fra dagen: