Igår tog Chili og jeg på tur til Kbh. På vejen fik vi afleveret Eddie i hans nye hjem. Han er så heldig at han skal bo sammen med Boogie (også en Elverlamser) hos Mette i Roskilde. Efter at have fået ham fint installeret kørte vi til Albertslund og sdamlede Hanne og Zuri samt Inge og Karma og Pieya op. Vi kørte så fælles til Nyhavn, fandt en p-plads og stødte ind i Birgit og Peder med Marley, som også havde tilmeldt sig turen. Claus og Julie med Peerie og Dea, også Elverlamser, nåede lige at komme ombord på båden inden vi sejlede ud på årets tur. Det er herligt, en tur der er arrangeret af Jannie Jensen, som år efter år for trommet ca 70 deltagere sammen til denne hyggelige begivenhed.

Vi sejlede rundt med guide, så fik meget at vide om havneområdet og Københavns historie med fokus på de mange spændende bygninger. Ombord blev der serveret kaffe/the, kage, vand og en lille skarp, alt sammen emdbragt af Jannie og hendes hjælpere.

Desværre var byen noget ramt af meget støj fra musik alle vegne og et Ironmanarrangement, som lige løb igennem Nyhavn og de nærmeste gader, så der var store ventende menneskemængder og fleres tålmodighed blev sat på en alvorlig prøve. MEN vi nåede, efter flere skærmydsler og nogle der blev væk, endelig frem til et fint sted hvor der var plads til os alle 7 plus hunde. Her fik vi en dejlig rejemad og en øl de fleste af os, andre holdt sig til vandet og en burger smileyDer var fuldstændig ro under bordet mens vi spiste, flere af vufferne var gået omkuld og sov i skyggen.

Vi nåede Albertslund igen ved meget sent tiden, så jeg nåede lige hjem til håndboldkampen og dejlig mad som Kurt havde lavet. Chili sov roligt hele aftenen smiley tror jeg kunne springe en bombe ved siden af hende uden hun ville reagere. Jeg er super stolt af hendes adfærd i byen. Hun startede med efter lidt gåtur, at stille sig midt på fortovet og besørge. Hoho det gør en utryg sheltie ikke, og så fortsatte hun i fin stil derudaf. Bilerne oplevede hun som lidt farlige, så hun gik bare længere ind på fortovet, væk fra dem og det er da sådan set meget klogt. Hun blev båret lidt indimellem, men nok mest fordi jeg var bange for at nogen ville træde på hende, for vi gik meget tæt….. Nede ved båden stod der andre flinke hunde og ventede, og så kom hun straks ned på jorden og hilste pænt på de fleste.

Vi havde en rigtig hyggelig dag, tusind tak til Jannie og tak for hyggeligt selskab til alle jer andre. Dejlig tradition og god mulighed for socialisering af alle hunde, store og små. De andre Elverlamser der var med klarede det i fin stil, Zuri syntes der var lidt rigelig støj , men det kan jeg godt forstå, det var lige i overkanten også for mig.