Idag var der Rallyprøver i Berner Sennen Klubben, og sørme om ikke Kirsten og Andy vandt begynderklassen og fik 100 point og nu kan smykke sig med titlen RBM (rally begynder mester):

Christine, Sif og Lassie var samme sted, og Sif bestod Rally Ekspertklassen mens Lassie lavede en meget fin Rallyprøve og fik 100 point og vandt Øvet klasse:
Tina og Woody er til agilitystævne i Næstved i w.e. og idag havde den lille mand debut i klasse 3 og han klarede sig rigtig fint. Fejlfrit og samlet 2. vinder hvis jeg har forstået meldingerne rigtigt smileysmiley
Margit og Isa har været til Rallyprøve søndag, og Isa fik 88 point i Championklassen. Desuden blev der tilmeldt til en åben klasse, alle mod alle. Og her blev Isa nummer 2 ud af 18 med 100 point. Margit var stjerneglad, for når det passer Isa, så kan hun faktisk præstere et meget flot resultat. Måske er det sommerens træning der giver pote, nogle ihærdige ekvipager har trænet Rally hen over sommeren i Albertslund.

Vi gratulerer til alle vores elverlamser med flotte resultater.

Og så kæmper jeg lidt med at lære min nye computer at kende, det går langsomt fremad så der er håb for flere hvalpebilleder inden så længe……

Imorgen afholder vi det årlige åbent hus arrangement. Der er ca 60 der har meldt deres ankomst, kødet er stegt, teltet er sat op, borde og stole er på plads og vi er klar og glæder os til at se de mange glade elverlamser med deres familier.