De 3 blå blev 4 uger igår, men pga en fridag til mig, så blev de ikke foreviget lige på ugedagen, men det har vi så gjort idag.

De er meget mobile nu, så meget at jeg må indse de vil ud og lege med de andre, selvom der er en aldersforskel. De hyler for at komme i nærkontakt med de andre hvalpe og det lader til at gå fint. Selvfølgelig får de kun “overvåget samvær”, for der er et par rødder blandt de zoble, som ikke holder sig tilbage for en lille slåskamp smiley

Spisningen går nogenlunde, de kunne godt gå lidt friskere til madskålen men Olivia vil så gerne passe dem og det skal hun selvfølgelig have lov til. Og de mangler ikke noget. Det med maden skal vi nok nå inden de flytter hjemmefra. De får 3 måltider dagligt og er mest sultne hen ad aften, der forsvinder kød og grøntsager meget hurtigt.

Ellers så kører det bare som det skal, no problemos og dejlige skønne hvalpe.