Så rundede C4-kuldet 5 ugers dagen i Fredags, beklager vi er forsinkede med billeder, men bedre sent end aldrig smiley

Alt går ganske godt må man sige, de gror, leger og har et herligt hvalpeliv. De er overalt nu og sikke en fest vi har flere gange om dagen her i huset. Bjæffen og leg dagen lang…..

Vi har haft masser af besøgende til alle hvalpene. Det er en spændende tid, nu hvor hvalpenes personligheder bliver mere tydelige, og vi kan få lavet et godt match i forhold til hvor hvalpene skal hen når de flytter hjemmefra.

Her lidt friske billeder:

Vi mangler at finde et rigtig godt hjem til Chester, som er en livlig lille gut. Vi formoder han bliver i den lille ende rent størrelsesmæssigt, men sikke en personlighed han har. Charme, energi, selvtillid og en absolut lækker farve og pels. Herunder lidt billeder af charmetrolden smiley