Olivia har d. 21/6 født 3 blue merle hvalpe, 2 hanner og 1 tæve

Fødslen gik fuldstændig efter bogen og de små vejede omkring 200 g og idag dagen derpå, har de øget vægten med mindst 25 g hver. Olivia passer dem, og er på trods af at det er første gang hun er mor, helt fantastisk til jobbet smiley

Jeg er megastolt af tøsen. I lang tid var vi ikke sikre på der overhovedet var hvalpe i Olivia, men for ca. 2 uger siden begyndte hun at lægge sig ud, satte patter og brummede når vi nussede hende. Altsammen noget der godt kunne indikere “småkravl” på vej. Hun er blevet mærket på et utal af gange og til sidst var jeg ret sikker på at jeg kunne mærke to. Men at hun gemte på 3 var en dejlig overraskelse og så netop blå, som vi lige havde nogen der ønskede sig så brændende……..

Her er de så de tre skønheder:

Og et enkelt med Olivia og babyer: