Endelig hvalpelyde og dufte i huset igen. Vi har i den sidste uge sagt velkommen til verden til to kuld dejlige smårollinger.

Vi kan starte med det sidste kuld først, også fremover benævnt C4 kuldet.

Torsdag varmede Emmely for alvor op til fødsel og der skulle holdes i pote næsten hele dagen. Så vi tænkte det nok blev hen ad aften. Men hun trak den til der var fuldstændig ro i huset, vi passerede midnat og kl 3 fødte hun den første hvalp, kl 4 den anden og kl 435 kom den sidste hvalp (med rumpen først).
Ialt 2 hanner og 1 tæve, i den fineste mørkebrune farve.
Hun klarede alt selv og fra at være den stille og rolige tæve som Emmely jo er, forvandlede hun sig til en hulebygger og var fuldstændig i instinkternes vold mens hun fødte. Da hun fik presseveer prøvede hun at rive dynen i stykker og vendte rundt på det hele i fødekassen, og da det hele var ovre, lagde hun sig roligt ved de små og de bliver passet i hoved og rumpe. Ikke et gram har de tabt sig og der er fuldstændig ro smiley Først et billede af Emmely koncentreret i fødsel

Og her lige efter fødslen
Og dette taget i dag på dag 2

LØRDAG D 28/5 fødte Freja, 2 hanner og 2 tæver blev det til fremover benævnt B4 kuldet.
Men ikke lige så let som Emmelys fødsel. Frejas veer stoppede og selvom hun havde forsøgt længe, så måtte vi ind til vores Dyrlæge Morten Riis i Vig.
Han prøvede så at give hende vestimulerende og kalk, men lige lidt hjalp det. En hvalpehale kunne mærkes langt inde i hende…… Så drop blev sat op, blodprøver taget og vi gjorde klar til kejsersnit.
SÅååå fik hun pludselig veer igen og ud kom en svag lille han, som vi fik liv i. Derefter en tæve, så en han og til slut endnu en tæve. Den mindste han vejede kun 115 g og han levede kun et døgn, så rejste han desværre til hundehimlen.

Her er lidt billeder fra de var helt nye:
Freja lide inden fødsel


Freja i fødsel

4 på stribe, den mindste han næstnederst