Om ca en uge får vi nye hvalpe. Freja og Emmely skal begge føde og hvem der kommer først er ikke lige til at vide endnu. Men de må gerne vente til tidligst søndag, for på lørdag er jeg i Sorø (hvis der altså ikke fødes hvalpe, Kurt er vagt herhjemme) hvor jeg står for en Rally lydighedskonkurrence.

Det er Sheltieklubben der har spurgt om jeg ville, og jeg sagde ja for jeg syntes der skal være mulighed for noget andet end udelukkende udstilling, når klubben laver arrangementer.
Og heldigvis er der fin tilmelding, 38 tilmeldte p.t. og det er rigtig rigtig fint. Vi har haft lidt ekstra udfordringer med at få nok tilmeldte i championklassen, men der er nu 5 og det betyder at supercertet kommer i spil. Det er lidt intern snak for Rallynørder, men jeg deler det fordi jeg er glad over,at det trods sen udmelding om prøven, faktisk er lykkedes at samle så mange. Og det vil jeg bare sige tak for til de der bakker op smiley

Skulle nogen have lyst, så er man velkommen til at komme forbi på Slaglille-Bjernede skole, Bjernedevej 27, 4180 Sorø. Der er foruden Rallykonkurrencen også udstilling på området.