I weekenden opdagede Kurt at vi har fået besøg af endnu en fugl i vores have, denne gang en Rødrygget Tornskade. Kurt er en stor fugleentusiast og kender de fleste fugle bare på deres “lyd”. En hobby han har haft helt fra barnsben af, og det bliver efterhånden til mere end et par års viden akkumuleret på harddisken………….

Så jagten gik ind på at få taget et billede af fuglen og det lykkedes så nogenlunde:


Vi bor et fantastisk sted, med masser af gode levesteder for alle mulige fugle, og det nyder vi i fulde drag. Bare i vores have er der set mindst 50 forskellige arter, og tæller vi dem med vi oplever indenfor en radius af 200 meter fra gården, ja så bliver det til rigtig mange iagttagelser hen over året inkl. kærhøg, fiskeørn, havørn og spurvehøg.

Her et billede af Tårnfalk med rede i træet i vores indkørsel, som vi derfor har førsteparket til at følge, når ungerne skal på vingerne