Idag var der afslutning for lydighedsholdene i Albertslund. Sædvanen tro, så blev der afsluttet med uofficielle lydighedsprøver i LP1, LP2 og LP3. Ialt 9 valgte at gå til prøve idag hos dommer Erik Sørensen, og vi havde en hyggelig dag.

Jeg stødte til ved 12 tiden, så de sidste gå til prøve, fik taget lidt billeder, snakket og hygget. Har været lidt ustabil i mit eget fremmøde til træning med Crosby og valgte at stå over på prøvedelen i denne omgang. Der har været udstillinger, fødselsdage og børnepasninger ind over den planlagte træning smiley………….

Nåh men da alle var færdige, drog vi ned på en arbejdsplads i nærheden, hvor vi fik højt belagt lækkert smørrebrød og kaffe med kage. En god tradition med disse hyggelige timer, hvor vi får ønsket hinanden god sommer og på glædeligt gensyn til August.

Her lidt stemningsbilleder fra dagen:

En stor tak til Hanne Hedegaard, Knud Djernis, Erik Sørensen og til sekretæren Vivi. Og tak til Linda for at lave god mad til os smiley