Lørdag tog jeg til Roskilde for at udstille Sally og Smilla og det gik rigtig fint. Første udstilling for begge pigerne og de er stor set uden underpels .

Sally fik Exc i juniorklassen og blev 2 vinder af klassen med denne kritik:

Kritik til hund DK00874/2015 30.04.2016: 15 months old, good length of body, feminine head, quite deep stop, good eye expression, nice neck, correct top line, excellent angulations, very sound movement, not in best coat”.

Smilla blev stillet i mellemklassen og hun fik også excellent med denne kritik:

Kritik til hund DK00873/2015 30.04.2016: 16 months old, could have a little more compact body, good long head, nice eye shape, elegant neck, correct top line, good front, good rear angulations, correct movement, not in best coat today,”.


Vi fik også hyggeligt besøg af Denise, Josefine og lillebror samt Becca. Og Tina fandt forbi med Jay og Woody.

Efter udstillingen gik jeg en smut forbi lydighedsringene, og nåede både at se Amanda og Osseau i Rally chkl og Kaj og Sille i LP chkl.

Vejret holdt og vi var vist meget heldige i Roskilde, en enkelt byge sidst på dagen……

Søndag afsted igen med Crosby og Ronja. Crosby var med fordi Lotta, hans opdrætter fra Sverige var på udstillingen og lige skulle se ham. Desuden var han lidt støtte for Ronja, som for første gang var helt ude på egne poter til et show. Og Ronja var ikke rolig ved alt det der skete omkring hende, men groede dog lidt eftersom dagen skred frem. Hun gik nogenlunde pænt med rundt i første runde, stod rimeligt på bordet, men så var det også nok for idag syntes hun. Det var mere end svært at få hende med rundt i ringen igen, og at ringpersonalet gik rundt med et tæppe som en poncho over skuldrene, blafrende omkring sig tog lidt pippet fra hende, men skidt pyt vi overlevede begge to og hun fik en Very Good og følgende kritik:

DK00871/2015 01.05.2016:Very good type, good size and bones, narrow muzzle, scissor bite, could showbetter ear carriage, good neck. topline could be more stable in movement, still needs betterchest, a bit overangulated behind, presentation and movement needs to improve, enough coat”.

Vi fik selskab af Anne fra kennel Vibens, som også skulle udstille en enkelt tæve og så kom Kaj og Kirsten med Sille og hilste på og flere andre med dejlige elverlamser.

Så alt i alt en god udstillingsweekend, hvor det gik ganske udmærket taget i betragtning at jeg kom med 3 unge tøser, helt ude af pels og aldeles utrænede smileysmiley