Igår drog Crosby og jeg meget tidligt afsted til Fredericia. Vi havde tilmeldt til DKK’s internationale hundeudstilling og det var Crosbys debut. Jeg havde tilmeldt ham i mellemklassen, i håb om at der ikke var så mange i denne klasse og vi var også kun 2.

Crosby vandt klassen, fik EXC og CK, så vi skulle ind igen til Bedste Han. Og her blev han nummer 3, og vandt reserve cert og reserve cacib. Det sidste vil blive konverteret til et rigtigt CACIB om noget tid, fordi det gik til en Champion der allerede er international Champ. og så går det videre til Crosby fordi jeg stillede ham i en voksen klasse og ikke junior. Hoho hvor heldig kan man være smiley
Dommer var Karl-Erik Johansson, SE og han gav flg bedømmelse;

utmtyp o storlek, vackert huved, velburna ôron, Mörka mandelformet ögon, bra bet, vacker hals o ryglinie, rör sig mycket bra, bra pelskvalitet men lite tynnt på nogle stellen

Nåh men det allerbedste ved hele turen var, at han var glad og tilfreds med al den virak der er sådan en dag. Han reagerede da dommeren pillede lidt rigeligt mens han stod på bordet, men det fikser vi med lidt mere træning smiley Han mødte alle hunde med glad hale og hvor er jeg bare superglad for den dreng……..

Vi havde selskab af gode sheltievenner, vi hyggede og havde en dejlig dag. Jeg fik købt lidt rosetter som han har fortjent for sin fine performance og idag blev han foreviget med al stadsen.