Man kan jo lave små skemaer og sætte krydser når hvalpene har mødt forskellige nye udfordringer i deres socialisering, så systematisk er jeg dog ikke. Men var jeg, så skulle Yksi have det største og fedeste kryds for heste.

Idag gik vi over til hestene for anden gang (fortsættelse fra i går), og de to små tøser sagde ikke et kvæk, Yksi vuffede et par gange nærmest sådan en lyd der bare lige skulle ud. Vi stillede os ved folden, jeg talte med to af hestene og Yksi sagde så ikke en lyd mere, hvorefter jeg prompte “tabte” en håndfuld godbidder lige foran de 3 hvalpe. De kastede sig over dem og herefter fortsatte vi vores tur forbi og væk fra hestene. Lidt derudeaf vendte jeg om og gik tilbage samme vej forbi folden med heste og alle 3 gik forbi i god ro og orden, de kiggede, registrerede at hestene var der, men ikke en lyd.
Jeg troede jeg havde tabt mit hørerør smiley, men sådan et har jeg jo ikke og altså Yksi den lille l… , han gør mig så stolt.

Og bagefter tog jeg lige en lille promenade med Quinnie, Ronja, Sally og højløbske Smilla. Tøserne er blevet svigtet lidt mens vi har haft de to kuld hvalpe, men nu kører vi på igen.

Jeg aner ikke hvor jeg får energien fra, men det må være fordi regn og sjap har forladt matriklen, jeg hader fugtigt vejr smiley

Lidt senere tager jeg til Nykøbing DCH med Alma og Alicia til hvalpetræning.