Så kom w.e. hvor vi skulle sige farvel til Aske, Alex og til Alfie.

Tre raske drenge, som vil blive til stor glæde for deres nye ejere er vi ret sikre på. Aske har vist indtaget Aalborg, halvbror Kiwi har accepteret ham allerede og de leger i fin stil.

Alfi fik besøg igår og denye ejere tog ham med hjem med det samme, for de kom helt fra Ribe. Alfie er nu flyttet sammen med 2 Aussier, den ene tog pænt imod ham, den anden arbejder på velkomsten. De små hvalpe kan være så irriterende og pågående for en voksen hund, og ikke alle er lige hvalpebegejstrede og det stiller lidt ekstra krav til ejeren. Men mon ikke det løser sig, Alfie er ihverttilfælde ligeglad og kører på i sædvanlig stil med høj haleføring.

Alex er rejst her til eftermiddag…………

Nu er Alma og Alicia så alene sammen med Yksi. Og der er ro i stuen lige p.t. Yksi er stadig lidt træt efter træning og køretur til Ringsted i dag, i stiv kuling og en kulde der går ind til marv og ben. Yksi og jeg løb lidt indimellem for at holde varmen, men vi var der og vi holdt ud i en hel timesmiley

God vind til de tre rødder, vi håber vi snart ses igen smiley