Femlingerne er 8 uger idag. Vi fejrede dagen med en lille tur i sele til dem hver enkeltvis. Det er lidt vigtigt de kan komme på nyt territorie helt alene uden søskende……..Og ja det gik ganske fint som forventet;

Sele på, snor og ud af hoveddøren, hen over metalristen ud på stenene i indkørslen og rundt om hjørnet til græsplænen ude foran huset. Her blev de fotograferet hver og en, selvom et par af dem ikke ville stå stille, så lykkedes det til sidst smiley og retur samme vej, så nu har de prøvet nye underlag at gå på og en lille gåtur med snor på.

De vejer idag:
Aske 2590g, Alicia 2335g, Alfie 2465g,Alex 3230g og Alma 2900g.


M.h.t. Alfie, så kommer der besøg til ham på Lørdag og det glæder vi os til. Der har været mange interesserede i netop ham, uden at den rette familie hidtil er fundet.

Vi vil gerne han får mulighed for at komme til en familie der vil dyrke en eller anden form for hundesport på sigt, han har et lille ekstra drive og vi tror han vil blive mest tilfreds hvis han får lidt ekstra gode udfordringer smiley