Så er julen overstået, for os en fredelig en af slagsen.

I år var vi bare et lille hold bestående af morforældre, Kurt og jeg og yngstesønnen Anders. OG en masse småvapser…….. 9 hvalpe, to mødre og Bonsai på 11 år, som normalt bor hos mine forældre. Han vovede sig indendøre hos os, han elsker at være her. Men ligefrem 9 banditter på en gang, de holdt ham på tæerne. Og mor Ursula skældte ham ud, men de faldt da ned på jorden allesammen og endte i en pæn bunke under spisebordet, mens vi indtog julemaden.

1. juledag lå Kurt og jeg på sofaen, begge ret syge af en eller anden form for influenzaagtig uggly virus. Det startede d. 24. men blev holdt i ave af kodimagnyler, og vi har jo ikke tid til at være syge med hvalpe i huset, så skruen i vandet og op igen til 2. juledag, hvor vi havde inviteret to unge mennesker til julefrokost. Det blev også gennemført i fin stil, godt hjulpet af lidt snaps til at tage den værste snue…….. og nu er vi nogenlunde på højkant og vovede os derfor på “langfart” med det ene kuld hvalpe idag.

Så derfor; glædelig bagjul samt et ønske til alle vi kender, om at I må få et godt og helsebringende lykkeligt nytår.

På glædeligt gensyn i 2016 smiley

Pas godt på jer selv og alle de firebenede, når krudtet skal skydes af (hvis I absolut ikke kan lade være med det)………………..