Trillingerne tager virkelig revanche, der er fuld fart på dem og især Zoya er pænt med på noderne og er blevet Yksis nye kompagnon. De to ligger meget sammen når de hviler sig og Zoya suser ud af døren lige i rumpen på “storebror” når vi åbner for dem ud til den store verdensmiley

De to piger er også pænt med og de har nu fået deres navne og vi ved hvor de skal rejse hen i det nye år. Vi har gode købere til dem alle 3 og vi er i fuld gang med at træne hvalpene så de kan rejse hjemmefra med en god bagage af selvtillid og så godt rustet som muligt til deres nye fremtid. Der renlighedstrænes, d.v.s. så snart de vågner, har spist eller har leget, så runder vi lige gården eller haven.
Vi larmer rigtig meget omkring dem, støvsuger, taber grydelåg, spiller høj musik ja alt hvad vi kan finde på af skæg og ballade.

Og så har vi besøg af fremmede hunde og “nye” mennesker i alle aldre inkl. børn.

De gror pænt til og vejer nu 6 uger gamle:
Zoya 2045g, Zilla 1910g og Ziggi 1410g.

Og et helt frisk gruppebillede, flere kan findes i fotoalbummet på hjemmesiden: