Alle 8 lever nu i fuld fordragelighed sammen, de deler endda af og til mælkebarsmiley og de har begge de store stuer at være i. Det er en fornøjelse at se dem vandre rundt og lege i alle afkroge, ja vi bliver endda fulgt helt ud på badeværelset af de mest modige.

Trillingerne er 5 uger og vejer nu:
Zoya 1740g, tæve nr. 1 1510g og lillefisen1170g.

Femlingerne er 4 uger og vejer:
Han nr. 1 1265g, Alicia 1035g, Alfie 1115g, han nr. 3 1505g og Alma 1310g. Han nr. 1 og 3 skal hedde Aske og Alex, men hvem der er hvem ved vi om en uges tid.

Der har været flere besøgende og vi får flere på besøg i w.e.

Vi er begyndt for alvor med udetid og renlighedstræning. Idag lykkedes det at få alle 8 ud på græsset efter frokost og ALLE besørgede udenforsmiley og lige et sidespring; Yksi som blev 9 uger i mandags, stod kl 6 i morges og peb fordi han ville ud i haven og tisse m.m. Så springer man glad ud af sengen og går på tidlig havetur iført slåbrok og vinterstøvler (godt det var mørkt).

Her er lidt billeder af de små, flere kan findes på hjemmesiden under fotoalbums: