Idag kom så dagen hvor vi skulle afsted til den årlige Julestrandtur ved Ishøj Havn. Vi har selv været med til at arrangere dagen, så regn og blæst flyv væk, og så kørte vi derindad. Regnen stod ned i stænger her hos os, men vejrudsigten lovede tørvejr fra kl 12 over Kbh. så selvom nogle tvivlede på at vejrguderne var med os, så holdt det tørvejr og vi havde sågar også lidt solskin.

Der mødte 27 op og de havde ialt 26 sheltier med sig. Vi gik en rigtig fin tur ud til Ishøj Tange og ned på stranden hen til en stor “kunstting” som kunne bestiges. Bagefter tilbage til p-pladsen hvor nogle faldt fra og resten, ca. 20 fortsatte til Hummeren hvor der ventede varm gløg og lune æbleskiver.

Det har været en rigtig hyggelig dag og vi er meget taknemmelige for at der er så pæn opbakning til turen, det er herligt at hundene kan løbe omkring løse mens deres mennesker får slået en god sludder.

Lidt billeder fra dagen: