Idag gik jeg på stranden inden det begyndte at regne for alvor, og det blev til denne video af de 3 mødre, Yksi på 7 uger og mine larmende skridt

Yksi er med os overalt og han udvikler sig rigtig fint. På mandag tager vi til dyrlægen i Næstved og derefter beslutter vi om han skal forblive her hos os, det er planen foreløbig.
Han har oplevet en del idag. Først strandturen og så tog han selv turen op ad skråningen ved siden af trappen, lige i rumpen på Quinnie…………. og på vejen hjemad skulle han drille sin mor så meget, at hun stoppede helt op og nægtede at gå, før jeg havde taget det lille bidemonster på armen. Næsten hjemme slap jeg dem løs igen og så gik den i fuld fart ud over marken, med Yksi som bagtrop, hans små ben bestemmer farten.
Senere fik han en kort første køretur i bilen, til Rema og retur. Og en lille gåtur på p-pladsen med Kurt mens jeg lige handlede lidt ind.

Og så er der holdt flyttedag for Ursula og hendes hvalpe, fra soveværelset til stuen. Quinnie er også rykket fra kontoret til soveværelset med hendes hvalpe, hvilket betyder at de 3 mødre nu er sammen og hvalpene er tæt på livets gang med larm, TV og radio, støvsuger og gulvvask og hvad vi nu ellers kan finde på. Yksi er nysgerrig, men Ursula tillader ham stadig ikke at komme tæt på, Quinnie er lidt mere large.