Sheltieklubben har en træningsplads i Albertslund med Hanne Hedegaard ved roret. Og hver gang vi har afsluttet en sæson med træning, foregår det med uofficielle lydighedsprøver i alle 3 klasser. Og i år også med Brugsprøven (for collier og sheltier).

Det hele foregik i lørdags, jeg skulle ikke selv til prøve men flere Elverlamser var i vælten og det gik da meget godt. Jeg tog derind og heppede på de sidste og var med til hyggelig fællesspisning bagefter. Lækker mad lavet af Ulla fra agility. En stor tak til dommer, ringsekretær og de gode hjælpere, uden jer var dette ikke muligt. Og selvfølgelig tak til Hanne, den evigt trendy der underviser os alle sæson efter sæson…………

Her kommer resultater for Elverlamserne:

Kl. 2: Henrik med Rosie, 176 p., 2.pr. (6 point fra en 1.pr)
– altså meget
stor 2.pr.

Brugsprøven:
Margit Rasmussen med Isa: 182,5 p., 1.pr., nu
titel som Brugsprøve, står i resultatbog, og kan indføres i stambog og
medbringer titel: BRGPR

Bente Bøckhaus med Fancy: 159 p., 3. pr.

Kl. 3:
Hanne Hedegaard m. ZURI:
234,5 p., 1. pr.

Kirsten Malchau m. Andy: 216,5 p., 2.pr.

Linda Fischer m.
Gucci:
206,5 p., 2. pr.

Fantastisk stort tillykke til jer, og særligt til Margit som fik BRGPR titel til Isa.

Lidt stemningsbilleder fra dagen: