Flere af vores Elverlamser deltager i konkurrencer og vi modtager løbende resultater. Desværre kan jeg ikke altid nå at få det hele med, så beklager på forhånd hvis jeg mister overblikket og glemmer nogen.

MEN Anita (og Osseau) har skrevet dette til mig:

“Osseau har i fredags bestået færdighedsprøve 2 og HTM 1. HTM 1 med en flot 2. præmie og dermed 4 Q point (der skal i alt 12 til en oprykning). I “For sjov klassen” samme aften fik vi også en flot 2. præmie”

Christine, Sif og Lassie har også været til konkurrence sidste w.e.

“Dagen startede tidlig, hvor vi kørte til Fyns mesterskabet i Rally. Sif blev nr 1 i øvet klasse, men ikke Fyns mester da vi ikke kommer fra Fyn men Rally Øvet Mester. Lassie pigen klaret sig igennem på trods af at jeg fjumsede helt i en øvelse, så en pind i bogen til hende også”


Vi er pavestolte af jer og sender masser af tillykker smileysmiley