Og nu er der kun Blackbird tilbage hos os, og han bliver til ind i Oktober, fordi hans nye familie er på ferie.

De andre 3 fra Boybandet er rejst torsdag, fredag og idag og der tikker dejlige beskeder ind om god og rolig hjemfart og nysgerrige hvalpe der glade undersøger de nye forhold. En enkelt er ved at opdrage sin nye familie til at at yde en ekstra god service omkring spisning, men det er der ved at komme styr på igen. Tænk at være så glad og legesyg at man ikke har tid til at spise…………..

MEN det varer ikke så længe før vi får småfolk i huset igen. Emmely forventes at føde omkring d. 5/10.

Og idag spiste Ursula så langsomt at jeg nu er overbevist om at hun også er drægtig. Ursula føder om alt går vel omkring 1/11.

Nu hvor vi kun har Blackbird tilbage, benyttede vi muligheden for en vandretur til stranden og gik med ham i snor for første gang, og det gik så fint. Han blev selvfølgelig båret en stor del af turen, men han var rigtig dygtig smiley vi har det mest fantastiske sensommervejr heroppe på Odden, og så har vi besøg fra Jylland og der er dømt hygge.