Idag kørte jeg afsted til Næstved med 9 hvalpe i bur bag i bilen. Vi har trænet lidt i bilkørsel og det lønnede sig. Ingen køresyge eller utrygge hvalpe, en enkelt peb lidt men det stoppede ret hurtigt.

Da jeg åbnede for dem efter 1 1/2 times kørsel lå de og sov.

De kom ud i en hvalpegård jeg havde med, og fik lidt vand og veterinærsygeplejersken dryppede deres øjne. Så op i det transportable store stofbur og ind til Jens.

Der var lidt larm fra dem derinde, men nok mest fordi de var spærrede inde i buret, men efterhånden faldt der ro over feltet og de blev sundhedsundersøgt, vaccineret, chippet og øjenlyst.

Herefter ud i hvalpegården igen, hvor de fik den medbragte mad, og selvfølgelig blev kigget på og kælet med af andre med ærinde hos dyrlægen. En stor Grand Danois kom også og hilste på, den smukkeste blå tæve jeg har set længe…………og en bomuldshund ville også hilse på de små, (eller også var det ejeren der blev draget mod dem).

Nåh men de blev alle erklæret sunde og raske og helt frie for arvelige øjensygdomme, og hurra for det, for det er ikke altid en selvfølgesmiley

Og så gik turen hjemad, og igen fuldstændig ro på bagsmækken og INGEN køresyge!
Nu fiser de rundt og har helt glemt at de er blevet vaccinerede og har optjent “retten” til at tage en stille dag idag smiley
De første 4 rejser allerede på lørdag………..

(PS Crosby var med og blev også øjenlyst, igen med en fri attest)