I dag fik hvalpene deres første kødben. Lækre hesteribben, en god størrelse ben til små hvalpe og med masser af kød på.

De blev serveret i haven og der var ikke en eneste af hvalpene der var i tvivl om hvad der skulle ske….. de susede frem og tog et hver, (jeg styrede det lidt så alle fik et ben).

Der var lidt uro undervejs, hvor en prøvede at snuppe det fra en anden, så blev den vist vintervejen meget klart og tydeligt. Herefter skred den indenfor og spiste sit ben og en anden fulgte trop, men resten blev liggende udenfor og de spiser stadig, så der er lidt ro til at lægge de billeder ind det lykkedes at få taget;I går var alle 9 med på en køretur til Nykøbing, det gik fint kun en enkelt af hvalpene var utilfreds med kørslen, han brokkede sig højlydt. Men det hjalp med min finger at bide lidt i …… Vi varmer op til den lange tur imorgen til Næstved !