I går var Crosby og jeg med på den årlige havnerundfart med DSS (de samarbejdende specialklubber). Der er nogle energiske mennesker, som igennem flere år har arrangeret denne tur, som er vældig hyggelig.

Vi mødes ved ankeret i Nyhavn og går i fælles flok ned igennem Nyhavn til en af turistbådene. Den er lejet specielt til os, så alle hunde er meget velkomne og så sejler vi en tur rundt i havnen/kanalerne. Igen har nogle frivillige bagt kager, lavet kaffe og the og der er sodavand til børnene. Alt indtages (og en lille en til halsen) imens en guide fortæller om alt det vi kommer forbi på vores sejltur……….

Så hyggeligt og en fantastisk mulighed for at socialisere hundene lidt ekstra. Crosby var så dygtig på turen og jeg er imponeret af ham. Der var mange ting han ikke har prøvet før, men alt gik fint.

Vi havde en fin tur og sluttede afmed en god rejemad og en øl i Nyhavn, inden vi kørte hjemad igen.

Dejligt selskab med Annette og Didi, Hanne og Zuri, Kirsten og Mynte samt Helle og Morgan, 5 fine sheltier der vakte opsigt og blev godt og grundigt klappet af mange af dem vi kom forbi.

Tilsyneladende er der flere der slet ikke kendte til dette arrangement, så selv om jeg ikke har noget med det at gøre, så lover jeg at annoncere det her til næste år, så de der har mulighed og lyst kan tilmelde sig. Det kostede en rund “fyrrekrone” at være med, rørende billigt.

Her er billeder fra dagen: