4 uger gamle og hvor er der sket meget på den sidste uge.
De bliver “hevet” lidt med af femlingerne, som er 5 dage ældre, deres aktivitet smitter på de yngre. De har mange fælles stunder nu og hvalpeindhegningerne er afskaffet, for det fungerer rigtig fint med at alle kan være samlet. Og når/hvis de “små” ønsker fred og ro, så går de selv ind i soveværelset og lægger sig i hjørnet hvor der selvfølgeig ligger et fint tykt tæppe til dem. Eller de bunker sig til fælles hviletid……………….

4 ugers vægt: Blackbird 1050g, Mother Natures Son 1285g, Here Comes the Sun 1360g og Come Together 1295g.

Første omgang ormekur er givet og de har fået klippet negle.

De er med i gården og i haven og vi arbejder på flere gode oplevelser i den nærmeste fremtid. Weekenden byder på adskillige besøgende startende fredag til og med mandag. Vi glæder os til at se jer allesammen smiley

Her lidt billeder, flere kan ses på hjemmesiden: