I lørdags afholdt vi det årlige åbne Elverlamshus, og vi fik besøg af 65 tobenede og 45 firebenede fra nær og fjern. De kom fra Sønderjylland og fra Norge, nogle med hunde andre med tanker om at købe hund og andre igen der venter “tålmodigt” på at de små skal blive rejseklare smiley

Det var en dejlig dag og vi hyggede os.

Divus’s “far” Martin tog disse stemningsbilleder:

Først spiste vi en masse lækre kager og fik lidt kaffe og the. Så gik vi gang med trickskonkurrencen. Jeg måtte lokke med de fine præmier, nogle havde forberedt sig andre improviserede….. MEN god underholdning helt bestemt og denne del bliver altså en fast tradition fremover, så nu ved I det !

1. vinder Christian og Noah med Back up
2. vinder Annette og Cindy med lidt lydighed og med op i kurven (Box)
3. vinder Kaj og Sille med fri ved fod og stillingsskift
4. vinder Cathrine og Jessie Rally mix
5. vinder Hanne og Zuri med spring igennem hjul
fælles sidstevindere
Dorthea med Pascal og Baltazar der viste High Five.
Birgitte og Divus sit og dæk m håndtegn.
Frederik og Bastian sit (hvalp).
Nina og Lucky, sit og gi labb.
Inge og Pieya, Rally.
Hans og Happy, op på bagben (bjørn)
Hanne og Chaos, elefant.
og til slut slog Josefine en flot og meget veludført kolbøtte.

Vinderplaceringerne er (u)retfærdigt fordelt af Nina Bundgaard og mig, kriteriet for os var sværhedsgrad og hvor meget træning/arbejde der ligger bag øvelsen.
Og der var præmier til alle, sponseret af Nina, Olivers og kennel Elverlamshuset.

Herefter var det Cathrines og Jessies tur til at vise Dogdancing. Det gik så fint og jeg bliver altid helt rørt når jeg ser samarbejdet mellem hund og fører, udført i en flot koreografi og så her i min egen have smiley Tusind tak I to.

Bagefter konkurrerede vi om hvem der havde det hurtigste indkald af hund igennem menneskemængde, gerne med forhindringer i form af f.eks. godbidder.

Vinder blev Lene og Columbus skarpt forfulgt af Inger Merete og Trille, Hanne og Zuri, Christine og Lassie, Kaj og Sille, Karin og Mischa, Karin og Rinja, Hans og Happy og Lucky, Christine og Sif, Hanne og Chaos, Birgitte og Divus, Denise og Becca, Ann og Dusty, Ilse og Barney, Bente og Fancy og så blev Bluei disket fordi han gav Karin en fuckpote…….. og gik hjem til sin far istedet!!!

Vi åbnede dørene til stuen, så alle kunne klappe hvalpe og så kunne jeg gå i køkkenet og varme kød og brød og vi sluttede af med et dejligt måltid med alt hvad hjertet kunne begære af lækre salater, brød m.m.

Hygge og dejligt samvær omkring de firebenede er bare det bedste. Vi takker for flot fremmøde og godt humør.

Vi ses igen til næste år.