Idag er Ronja rejst til en ny familie. Hun skal bo sammen med 4 andre sheltier på landet i Præstø Kommune. Vi ved at hun får det rigtig godt, der vil altid være nogen hjemme og hun vil få mulighed for mange gode aktiviteter. Hun er en aktiv pige og derfor er det lige det rette sted hun nu er rejst til.

Der vil være lidt udfordringer fordi hun af og til siger fra overfor andre hunde fordi hun har været overfaldet af en anden hund. Men bare på den måned hun har været her hos os, har hun ændret adfærd markant overfor andre hunde, og vi er sikre på at hendes nye familie sagtens kan tackle den udfordring. Igår legede hun med en sort labrador på stranden, megafremskridt……

Vi ønsker god vind og vil glæde os til at følge hende fremover. Vi har selvfølgelig aftalt, at falder Ronja ikke til, så kommer hun herhjem til os igen og så tror jeg hun bliver her. For hvor er hun lækker og hvor vil jeg savne hende smiley