I Lørdags i Lyngby ved OES klubbens officielle lydighedsprøver, lykkedes det Kirsten og Andy at opnå 170,5 point. Det rakte til en placering som 3. vinder i kl. 1 og Andy opførte sig intet mindre end eksemplarisk. Jeg ved Kirsten var en lille smule bekymret, fordi han ind imellem sige klart og tydeligt hvad han mener om andre hanhunde, men han var bare god.

Kæmpe stort tillykke med dette flotte resultat ved jeres første officielle prøve smiley


Her et billede af Sif varm og træt efter en rigtig god søndag formiddag til Rally øvet 91 point på Feddet. Det er første pind og første omgang med øvet.
Tillykke til Christine og Sif smiley


Lørdag afholdt Høje Tåstrup Agilityklub et stævne med deltagelse af nogle af elverlamserne bl.a. Sif og Lassie. Christine har skrevet flg. ; Skønt kl 2 løb til aften i Høje Tåstrup. Sif løb et rigtigt fint AG løb desværre med disk og blev vist nr 2 i spring. Lassie fik en solidarisk AG disk Nr 1 i spring med pind og vinder af stævnet i kl 2 mellem.


Til samme agilitystævne debuterede Barney og en meget glad og tilfreds Ilse, god vind vi glæder os til at følge jer.