Lørdag var jeg og Olivia til afslutning i Hvalsø Hunde Venner.
Vi har fulgt et kursus i foråret, og det har været en fantastisk oplevelse for både Olivia og mig. Olivia var fra starten noget betænkelig ved tunnellerne, i det hele taget så virkede det som om hun lige skulle tænke lidt før hun gjorde flere af tingene. MEN sikke en udvikling, pludselig tog hun en tunnel helt frivilligt, og til afslutningen var der 3 tunneller hun skulle igennem på banen, og det gjorde hun.
Ved første gennemløb tog hun dem uden at tænke, i andet gennemløb stoppede hun ved 3. tunnel og jeg måtte bruge lidt tid på at få lokket hende igennem.

Men stor succes efter min målestok og vi kommer igen til August.Jeg har gået til ldt agility før med Smokey, men måtte opgive p.g.a. tidnød. Så jeg har snuset lidt til det, men nu kommer det til at flaske sig, så jeg kan fortsætte med Olivia, og hun elsker det tror jeg. Hun er pibende og ivrig fra bilen og ned på banen, og man skulle tro hun havde slugt en fløjte……….

Vi takker for god undervisning Hanne Sveistrup og HHV smiley

Det var en rigtig hyggelig dag, og vi havde godt selskab af Julie med Peerie, Toonie og Lea samt Christina og Mette med søster Nuno, som vi har gået på hold med. En lille Elverlamslejr i skyggen, for det var varmt…………

Her er lidt billeder fra dagen, taget af Christina.. Mette løber med Nuno og jeg med Olivia: