Jaja, nu rundede vi gen ugedag og trillingerne blev i torsdags 6 uger gamle og enebarnet fyldte lørdag 7 uger. Og sikke nogle søde hvalpe vi har når vi selv skal sige det………. Godt de er solgt allesammen, ellers kunne jeg jo blive fristet til at beholde en enkelt eller to smiley

Vi bruger tiden på at få dem givet lidt forskellige udfordringer. Forleden hængte jeg en gynge op i udestuen, sådan lige en cm. over gulvet så den kan gynge frit og bevæge sig når de hopper op på den. Og tunnellerne er blevet luftet og det lille telt og meget andet.

Det er nu de virkelig rykker i forhold til at lære nyt. De springer ud af døren og vi har fået lært dem at komme ind når vi kalder på dem. Renlighedstræningen skrider stille og roligt fremad også……….. Trille siger tydeligt til når hun skal pølle, så er det bare at springe op og åbne døren i en fart, og de andre bevæger sig også længere og længere bort fra flokken når de skal af med noget. Regnvejr er de ligeglade med, de elsker bare at være udenfor.

Lidt friske billeder taget idag: