Ja armene flyver stadig over hovedet og smilet er stort.
Igår var Crosby, Quinnie og jeg til Sheltieklubbens internationale certifikatudstilling i Sorø.
Dommer var Joanna Adamowska fra Polen.

Crosby blev udstillet i hvalpeklassen og han vandt og blev bedste hanhvalp. Derefter var han i ringen imod den bedste tævehvalp, og vandt igen og blev dagens bedste hvalp.
Der deltog ialt 9 hvalpe, så jeg er stolt og meget glad for hans præstation, min smukke zobel/hvide dreng fra kennel Shelteam i Sverige. Vi vandt en fin pokal.

Crosby’s kritik: in good size and proportion male, with very good head, fantastic expression, very good of almond shape eyes, very good ears, level topline, very good angulation of legs, and free and easy movement. bedste hvalp

Så var der lang ventetid, til vi nåede frem til at Quinnie skulle i ringen. Ventetiden fordrev vi i godt selskab med Inge, Margit og mange flere. Så da vi endelig skulle ind, så var vi i højt humør Quinnie og jeg, og det gik da meget godt og vi fik EXC, CK og en 2.vinderplacering i åben klasse. Dette betød at vi skulle i ringen igen, sammen med de andre tæver der havde fået CK………. og så tænkte jeg nu skal den bare have en skalle, og det lykkedes for mig og Quinnie at finde fælles trav, og sørme om vi ikke vandt, Quinnie blev bedste tæve på dagen. Lidt usædvanligt at vinde over den der slog os i åben klasse, men det er set før og Quinnie løb altså så godt, at hun blev nummer 1 og vandt certet.

Mine arme er ved at komme ned igen, men det var en særligt dejlig dag igår, fordi Quinnie har været tæt på nogle gange, og ENDELIG lykkedes det for os. Jeg er superstolt af mine hunde og meget glad smiley

Quinnies kritik: good size proportional bitch, very good head, with good ears, moderate length of neck, good back,good angulation of legs and very good movement. slightly soft coat, but fantastic blue merle colour.

BIR og BIM:

Billeder hjemme i gården efter udstillingen:
Elverlamshuset’s Quinnies Ruby AKA Tik(datter af Quinnie og Linus) blev udstillet i hvalpeklassen. Hun fik SL og blev placeret som nummer 3. Flot gjort af Birgitte og Tik, stort tillykke.

Foruden udstilling blev der også afholdt Rallyprøver og det var et godt initiativ synes jeg. Jeg valgte, at slå mit telt op ved Rallyringen, fordi jeg kendte rigtig mange af dem der deltog her, og så kunne vi have et lille tørvejrssted i mit telt, for det dryppede jævnt fra oven hen over dagen.
Margit og Isa (og Lucy) slog sig ned hos mig og Inge kom, desværre uden Cathrine & Jessie. Havde ellers glædet mig til at se de to til Rallyprøve, men Cathrine var blevet syg, og det må så blive en anden dag jeg får mulighed for at heppe på dem….

Der var 29 tilmeldt til prøve, heraf var de 3 Elverlamser. Jessie udeblev p.g.a. førers sygdom, Cindy var oppe i begynder og fik sin sidste pind og er nu rykket til Øvet klasse, Isa var i Championklassen og fik vist nok en IB (ikke bestået) p.g.a. lidt fejl. På det tidspunkt var jeg inde med Quinnie, så jeg var lidt fraværende ved rallyringen. Men det er da blevet til lidt stemningsbilleder fra dagen og de kommer her.

Til slut en stor tak for godt selskab, for opbakning og hjælp og hjerteligt tillykke til vinderne på dagen. Det blev en meget hyggelig dag og det kan ikke lade sig gøre uden at der er nogen der står for arrangementet og en stor tak til dem også.

smileysmileysmileysmiley