Idag kørte jeg til Fyn, Nr. Aaby, for at deltage i DSSK’s udstilling.

Havde tilmeldt Crosby og Gaby, og fik katalognummer 1, så det var bare tidligt op og afsted, så jeg kunne være fremme i god tid inden vi skulle i ringen kl 10.

Der var kun en babyhan og en babytæve, så Crosby fik hele ringen for sig selv, og blev lidt usikker på et tidspunkt, så halen blev kortvarigt gemt væk da hans stillede op for dommeren. Han fik bedømmelsen særdeles lovende med en fin kritik, og vandt over babytæven således at han blev Bedst I Racen (BIR) baby

5,5 mdr. gammel han af god størrelse, velskåret hovede med korrekt velplacerede ører, korrekt bid, fin overlinie, velvinklet, rører sig korrekt, lidt usikker i ringen så halen ikke på plads.

Og så var der en meget lang ventetid, Gaby havde nummer 48 og der skulle lige holdes frokostpause m.m. Men så blev det vores tur og hun gik så fint, er meget stolt af hende, hun har været udstillet en gang som hvalp. Gaby er 20 mdr. og hendes kritik lyder således:

Feminint hoved, god størrelse, velplacerede ører, mørke øjne, korrekt bid, fin hals og overlinie, velplaceret og båret hale, vel kroppet og vel vinklet, rører sig godt og effektivt, fin pels og farve, viser sig pænt.

Hun fik EXC. og blev 4. vinder af mellemklassen.