Tiden er vores værste modspiller lige nu, den fiser afsted og vi forsøger at nå det hele……….

De sidste hvalpe er rejst hjemmefra og vi ved de alle har det godt i deres nye hjem. Vi ønsker god vind til hvalpene og deres nye familier og glæder os til at følge med i deres nye tilværelser rundt i Danmark.

I Søndags startede sæsonen igen i Albertslund, og jeg var afsted med Gaby til LP1 og Quinnie LP2. De var begge på ret hurtigt, men mest Quinnie, som bare er en drømmetøs at arbejde med. Hun kigger på mig hele tiden og vil bare arbejde. Dæk i 2 minutter, sid i 2 minutter og en rimelig lineføring ,var bare lidt af det gode hun præsterede (PS hun har holdt en god lang pause med hvalpe). Gaby skal lige igang igen, hun var med på det meste…………..

På torsdag kommer der nogen og lukker vores brønd på reglementeret og lovlig vis, så vi kan beskytte grundvandet, så skulle det forhåbentlig være slut med flere aktioner vedr. vores nye vand. Men så forsvinder hundenes yndlingsplads i gården, det forhøjede brønddæksel er bare den bedste plet, men vi må vel finde en stor sten at lægge der istedet.

Lørdag drager jeg til Fyn og udstiller Crosby og Gaby. Og med nummer et så skal jeg vist stå tidligt op. Kurt bliver hjemme og passer resten af flokken, inkl. vores lille plejebarn Bobo (Quinnie/Linushvalp), som har sendt sin familie på ferie. Det er sjovt at få feriebarn, han kender det hele her og er blevet accepteret af de andre smårollinger. Det tog et halvt døgn, så holdt de op med at gø af ham og nu leger de dagen lang………..

I Fredags nåede jeg også lige et besøg hos nogle Svantehvalpe på kennel Stjernevejen. Når vores hanner bliver fædre, vil vi gerne se hvalpene hvis det overhovedet er muligt, så da der lige blev et hul smuttede jeg afsted og hvor var de søde: