De to af drengene er rejst idag, Robin til Herfølge og Ryan til Ringsted. Inden afrejse blev de begge vasket og fik klippet negle, så de kunne indtage deres nye hjem rene og fine. Det har været meget vådt og mudret heroppe, og det ikke er en hindring for friske hvalpes udfoldelser, så vi ventede med at soignere til idag, kort før de flyttede hjemmefra.

Det er altid vemodigt at sende de små videre ud i livet, men også en god dag hvor det hurtigt viser sig om vi har gjort vores arbejde godt nok og fået rustet de små til fremtiden. OG vi har da også fået den første melding allerede, om at alt er vel og Robin sover nu efter at have været på opdagelse i og udenfor sit nye hjem.

Vi fik et par billeder på “falderebet”.

Vi ønsker god vind til Robin, Ryan og deres nye familier og vi glæder os til at følge jer smiley