Så er de alle syv ved at være 7 uger gamle. Vi tog lidt billeder i stuen idag, det regner og er ikke lige vejr til at være udenfor. Så det bliver kun til små tisseture og så ellers leg i stuen……….

Vi var jo afsted igår på langfart til Næstved, og det har de glemt alt om. Ingen træthed at spore og fuld skrue i rumpen på dem alle. De står ikke stille ret længe ad gangen og lige nu tror jeg de mener hver dag er en fest. smiley

Vi har en enkelt zobel/hvid hanhvalp til salg.
Elverlamshuset’s Sunny mangler en sød aktiv familie at flytte hjem til, som vil give ham en masse kærlighed og sunde udfordringer. Sunny er en glad, kærlig og livlig gut, der ser ud til at blive både smuk og dejlig. Han er fuld af charme og selvtillid, sund og rask, fri på øjnene og med begge testikler på plads.
Han vil være klar til at flytte hjemmefra efter d. 22/2.