Vi vil gerne ønske alle venner af huset et godt nytår, og samtidig sige jer alle en stor tak for året der nu er gået.

Som de sidste nytårsaftener var Kurt og jeg herhjemme for at passe på vores hunde. Fordi man bor på landet er det bestemt ikke mindre krudt der fyres af. Man skulle tro en ny verdenskrig var brudt ud ……….. heldigvis var ingen af vores hunde berørt af det, Olivia en lille smule gøen, men da vi bare blev siddende så lagde hun sig i sofaen og snorksov. Så jeg er glad for at have skudfaste hunde,det må være et mareridt at have en hund der døjer med det!


Og så ønsker vi også god vind til de sidste 2 hvalpe der er rejst hjemmefra, Diamond og Sapphire. De er begge rejst til børnefamilier og Sapphire endda til en sheltieven. Vi ved de får et herligt hundeliv med masser af leg og skæg og “ballade” og alle de udfordringer og glæder en sheltie kan ønske sig. Vi ser frem til at følge jer i fremtiden.