December måned har været helt forrygende her i huset. Vi har haft to kuld hvalpe med ialt 8 stk. De 7 er solgt og kun Sapphire venter på et nyt hjem. Men han har selskab af Diamond til lige efter nytårsaften, hvor det så er Diamonds tur til at flytte hjemmefra smiley

Diamond har været på hjemmebesøg hos sin nye familie, og det var en stor succes. Han klarede en meget lang køretur og de fremmede forhold i det nye hus til bravour med kryds og slange. Jeg er faktisk ret stolt af ham, (og hans søskende som jeg fårmeldinger om også er gået videre ud i livet på en meget positiv måde, fulde af selvtillid og masser af gåpå-mod).

Vi søger et kærligt, godt og meget gerne aktivt hjem til charmetrolden Sapphire.

Ring 41425679 for yderligere oplysninger.


Og så har vi holdt jul her med vores familie, velvidende at Katinka var meget tæt på at skulle føde. Vi regnede med at hun nok ville føde d. 25/12, og ganske rigtigt. Da den sidste gæst var taget hjem gik der godt 1 time, så startede hun med veer og kl 1640 blev den første hvalp født. Hvor heldig kan man være, hun fik ialt 4 hvalpe; 2 blue merle hanner, 1 tricolour han og 1 tricolour tæve. Mor og hvalpe har det fint, hvalpene er store og trivelige og der er fuldstændig ro i fødekassen.

Den stolte far er Lyckoskallets Exakt Rätt, også kendt som Svante. Svante er efter Sobelkustens Impressive Ice Floe – Izor og Elverlamshuset’s Qamar. Altså en nevø til Quinnie (moster) og af gode arbejdsomme og sunde linier smiley