Søndag aften/nat kom hvalpene til verden. Der var 5 men de blev ufrivilligt reduceret til 4 indenfor det første døgn.

Ulrikke lagde an til fødsel som hun plejer, stille og rolig opblokning i nogle timer og så begyndende og efterhånden tiltagende veer, indtil vandet gik kl 2020………… Så faldt der ro over feltet og veerne blev til nogle ubrugelige meget sparsomme sammentrækninger, som på ingen måde kunne drive hvalpe frem til fødsel. Efter at have opbrugt listen af muligheder, måtte vi ringe til dyrlægen, som selvfølgelig sagde kom med det samme. Da var kl godt 22———– De næste 4 timer tilbragte vi hos dyrlæge Morten i Vig, med at give vestimulerende og hjælpe Ulrikke så godt vi kunne. Hun fødte selv nummer to hvalp, men de øvrige 4 måtte hentes frem med tang eller med et par gode dyrlægefingre der lige præcis kunne få fat i en hvalp med en fingerspids.

Vi skylder Morten en stor tak, dette havde vi ikke selv kunnet klare.

Ulrikke og hvalpe har det godt, og I skal ikke snydes for et par billeder de små tyksakker: